12 delbetalinger á kr 664,- Totalpris kr 7968,-

Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

12 delbetalinger «Visuell kunst og formidling med farger». Fortløpende påmelding.

Dette får du:

 •  6 ukers onlinekurs med 3 måneders veiledning i maleklubben vår.
 •  Løfter deg til et helt nytt nivå med dine malerier
 •  Personlig utvikling og trygghet gjennom hele maleprosessen
 •  En full verktøykasse med teknikker verdt GULL
 •  Tonnevis med maleglede
 •  Et herlig fellesskap du ikke finner noe annet sted.
 •  Når du er ferdig, vil du kunne male dine egne abstrakte malerier med ditt helt unike uttrykk.
 • Livslang tilgang til kurset.

  Bonus
 • BONUS 1:  I tillegg til kurset  (ord.pris kr 6443,), får du 3 måneders gratis medlemskap i vår maleklubb med ukentlige livetreninger og veiledningstime. (verdi kr 897,-)

  BONUS 2: Minikurs i farger og fargeblanding (verdi kr 499,-)

  BONUS 3: Dypdykk i fargene (verdi kr 599,-)

  BONUS 4: Minikurs i strekking av lerret. (verdi kr 599,-)

  Total verdi oss i kr 8 140,-. Innholdsverdi ca kr 30 000,-, sammenlignet med andre. 

Du får umiddelbar tilgang til kurset.

 

Vi er så sikre på at dette kurset er knallbra, så du får 100% garanti, penger tilbake 14 dager etter kjøp av kurset om du ikke er fornøyd.

Hva sier tidligere deltakere:

Jeg går nå mitt 2 kurs hos Ane og det blir ikke det siste da jeg ikke angrer et sekund. Den dama der er helt rå, og har ikke nesa i panna. Hun byr på seg selv og sin kunnskap til de grader. Deler ivrig med seg av hun selv har lært på Nydalen og som Powertex tutor. Hun er meget generøs, reflektert, omtenksom og en superdyktig inspirator og morsom mentor. Man føler seg trygg, sett og ivaretatt på beste mulige måte. Man føler at hun vil at alle skal lykkes. Hun er grundig, vågal og eksperimenterende. Helt uredd. Er ikke redd for å gå på tvers av «boka» for hva som er «tillatt», mener at man må eksperimentere for å bli god. For som hun sier det: det er bare maling og ingenting er feil, og «feilene» kan føre til magi på lerretet og er man ikke fornøyd med maleriet sitt er det bare å begynne på nytt. Heldigvis! Det er virkelig morsomt og spennende å gå på kurs hos Ane! Jeg setter utrolig pris på henne. Jeg har tidligere malt figurativt, holdt egne kurs, men ville prøve noe nytt. Prøve noe nytt med nye verktøy og teknikker. Lære å male abstrakt, noe jeg føler ligger mer i tiden. Og jeg har lært masse, og mer skal det bli! Det er ingen grunn til å nøle, det er bare å hive seg på, for den som intet våger vinner ikke. Jeg kan love deg at det blir gevinst uansett om du aldri holdt i en pensel før ☺️

Marit